Home | Mail | Disclaimer

De Beer Accountants & Belastingadviseurs houdt u via diverse media op de hoogte van nieuws en actualiteiten uit onze vakgebieden. Zo verschijnt een aantal keren per jaar ons magazine Beerbericht, waarin we onze cliŽnten informeren omtrent wijzigingen en aandachtspunten in de financiŽle en fiscale wereld.
Wil Vennix, ťťn van onze directeur-aandeelhouders, verzorgt voor het Brabants Dagblad een column waarin in begrijpelijke taal actuele belastingkwesties worden toegelicht. Deze column verschijnt elke drie weken op zaterdag in het katern Geld & Werk. Hiernaast publiceert hij regelmatig in diverse andere fiscale tijdschriften.

Hieronder vindt u links naar de verschillende publicaties.

Fiscale columns Brabants Dagblad
'Zwijgen is goud'
'Loopt de levensloop?'
'U-bocht'
'De verlosser'
'Loonaangifte 2006'

De overname goed geregeld?
Door: Mw. drs. F.E.G.H. Meulendijks FB
Werkzaam als belastingadviseur bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg en verbonden aan de Federatie Belastingacademie als docent estate-planning.


In april 2004 heeft De Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan de bundel "Tribuut aan Europa" uitgegeven. Mr. W.J.M. Vennix FB, fiscaal vennoot bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs, heeft een bijdrage aan deze bundel geleverd in de vorm van het hoofdstuk "Optie binnenlandse belastingplicht: Nederland als proeftuin voor Europa", waarin hij art. 2.5 van de Wet IB 2001 becommentarieert.
'lees verder Ľ' (pdf)


actueel | over de beer | onze diensten

vacatures | publicaties | contact